Over ons

AgroPoli geeft adviezen aan boom- en vaste plantenkwekers op het gebied van teelt, bodem, plantgezondheid, gewasbescherming en bemesting. Zowel in de vollegronds- als in pot- en containerteelt hebben we een specialisme opgebouwd.

Achtergrond
Kwekerijen, hoveniersbedrijven en snijheesterkwekerijen vormen het hart van onze klantenkring. Binnen het vakgebied ‘Openbaar groen’ zijn we echter ook actief. AgroPoli is in 1993 opgestart als afdeling van agrarisch toeleverancier Windhorst van Veen BV in Hazerswoude-Dorp. Sinds juni 2012 is Agropoli een zelfstandige BV.

AgroPoli heeft een vaste medewerker: Wilma Windhorst
Wij werken nauw samen met kenniscollega Groeibalans uit Zundert. Gezamenlijk maken en verspreiden we de Groeifax, wordt er onderzoek gedaan en wordt informatie uitgewisseld.
Bijzonder is onze samenwerking met Biocontrole BV. Dit bedrijf levert maatwerkoplossingen voor biologische bestrijding van (bodem)insecten in allerlei teelten. Biocontrole heeft enorm veel kennis over insecten. De medewerkers van AgroPoli helpen mee deze kennis in de praktijk in te zetten bij de klanten van beide bedrijven.

Wij willen samen met onze klanten graag vooruit, zowel in teeltmethodes als in plantkwaliteit!